Змiна

Алексей Мотревич
Щось кепсько почуваюсь на душі
Навколо стало так огидно
Бо зникли справжні люди на Землі
І та манера поведінки
Від звіра стала невідмінна

Чому усіх так різко підмінили?
Бо ціль в житті вони змінили
Кохання на ті клаптики паперу
Без докору сумління замінили

Чому оту одвічну радість
Тепер вже не цінують?
І навіть через ті прекрасніші слова
Тепер вже не радіють