куди дiваються роки

Нюша Анисимова
Куди дiваються роки?
Хто пояснить менi - куди?
Чому неможна повернути знов
Туди, де я iз ляльками гуляла,
Де мама колисаночку спiвала?
Туди, свiтанок де завжди,
Блакить небесна, кришталевi роси.
Де мати стричку заплетала в коси
Чому не можна повернутись знов
Туди, де вперше я до школи поспiшала,
Де сонце вперше я намалювала?
В срiблясту зоряну краiну
Я б полетiла, якби мала крила.
Чому ж неможна повернутись знов
Туди, де перше я кохання вiдшукала,
Де поцiлунок перший дарувала?

Як птахи у вирiй вiдлiтають роки,
Iх неможна назад повернути.
Тiльки птах навеснi
Прилетить знов сюди,
А роки так залишаться там назавжди.
****

2001год
#+
Рукопись