Справжня д вчина

Артём Бугаенко
Справжня дівчина - виплекана з квітки пелюсток,
Коли в її душі - не має колючок,
Кохає серцем мов голубка,
А все інше - то підробка...

Це лише початок, чи варто продовжувати?