***

Вячеслав Романовський
Блакитні дощі і сірі
Будили ячмінь і гречку.
Качки перелітні сіли
На нашому озеречку.

Ущухли дощі  і зливи, 
Пахтіло зелом, озерцем.
А очі твої  щасливі
Шептали : дитя під серцем…

28.01.2015.