Троянди на сн! гу

Мария Зубрий
Троянди на снігу - незвичне диво!
Переплелись і холод, і краса!...
Незвично так!... печально і красиво!
Але, повірте, це - не чудеса...

У час стрімких високих технологій,
Де править білим світом інтернет,
Хтось кинув квіти... чи любов під ноги...
Чиєсь життя.. а не простий букет!..

Мабуть, не всі так гостро це сприймають,
А я цей біль через сніги несу!...
Троянди на морозі помирають,
А люди топчуть цю святу красу...