О, кут родны

Андрей Юркевич
О, кут родны, кут прыгожы
Я так цябе кахаю,
Ты самы лепшы на свеце божым
Бо ад шасця таю.

Па ранiцах гляжу у ваконца,
Свецiць ярка у вочы сонца,
Асалода ад настрою,
Няма мне супакою…

О, кут родны, кут прыгожы
Ты самы лепшы на свеце божым.


Верш (стихотворение) аб Беларусi.
20.10.2014