Нiне Аксёнчык

Анатоль Кудласевич
Ніне Аксёнчык

Слава Сыса не дае спакою
Ён лепш напісаў бы й пасля перапою,
Як нейкая гнюсная Ніна Аксёнчык,
Што памяць паэта абгаўквае сёння.
Як растлумачыці бабе дурной,
Што з мёртвым сабачацца толькі ізгоі.