Прихильнiсть не купують

Петр Коваль
Сльози лити мужику не варто
Навіть, якщо є причина,
Це до фінішу від старту
Нас вело, веде й, вестиме.
Біс зна що, та так вже є.
Різні є причини, але стимул
Це не діамантове кольє.
Міг би  показати і частину,
Хочеш, покажу геть все, що є?
Звідси аж до того тину
Все наполовину, а моє.
Не купилась? Ну а хто сказав,
Що тебе на цім я купував?