Щоб в ддатись тоб без мови до в втаря

Елена Соколан
***
Крапля краплі. Без звуку. Довго. Проміж очей.
Це за межами сенсу. Кат. І звичайний кат.
По потилиці потом. Блиском проміж ночей.
Покотилися образи цвинтарів, дір і свят.

Сльози сльозам. Без звуку. Довго. Без права на
Перебої у смерті. Там, де зійшла зоря
Я стою і клянуся богу, що я жона,
Щоб віддатись тобі без мови до вівтаря…
25.01.2015