Скаженина

Ицхак Скородинский
Та що ж це?!
Ностальгія
 
Ні!!!
 
То в перетак,
…здихати хочеться
від снів, перекриваючих аорту.
Неначе скаженієш…
Та й регочеш, плачучи… 
Без йоги на підлогу –
шкапою кульгавою, 
брикаєшся,
всіх на фіг посилаючи.
 
– То йдіть ви к чорту!
 
Гарчиш –  біс  смислицею… 

А розписавши суть,
ти тут же потрапляєш в лапи татів.
Ті душу тереблять – хрипливі цапократи.
Кошлаті дзигуни… 
Дегенерати.