Белые Росы

Любовь Тарасова-Никитина
   

Дзяучына спявала пра белые росы,
Цвяток заплятала у русыя косы.
Мая Беларусь ,ты, мая чарауница,
К  табе я душою хачу прытулицца.

Устану я зранку, пайду у чыста поле.
Я  колас пшаницы упляту у сваю долю.
Мая Беларусь ,ты,мая чарауница,
Я  сэрцам с табою хачу парадницца.

Кольки пройде гадоу,кольки зим я не знаю,
Тольки сэрцам сваим цябе  вельми кахаю.
Мая Беларусь ,ты,мая чарауница
Табе  низка у пояс хачу пакланицца!