Калина

Мария Зубрий
З морозом калина солодша стає...
Свій смак неповторний вона віддає...
Для всіх, хто уміє її цінувати,
Хто любить і присмак її гіркуватий!...
... Буває... солодкого надто багато,
Що хочеться просто від нього тікати!..
Калина - красуня червона моя!
З -під снігу - рубіном на сонці сія!