Понад усе

Алена Скиба
 Україна скривавлена – БОЛЯЧЕ!
Переможемо  понад усе,
Ми країна з великою  долею,
Нас Оранта від зла  береже,
Ворогам  з перемог наших боляче,
А ми  виграємо  і все,
І проблеми всі будуть подолані,
З них могутня країна зросте,
Ми все зможемо  з Божою поміччю,
Все погане мов сон промине,
І нащадки  згадають
Час доблестний,
І всіх тих хто святим  заплатив
За  святе,
Хай у час, той й було ДУЖЕ БОЛЯЧЕ!
Скажуть діти спасибі  за те,
Що ЖИВУТЬ вони вільно – ЄВРОПОЮ,
Що майбутнє в нас вільне  росте,
Ми  розквітли, змужніли,
Все   зможемо,
Україна, бо понад  усе!
22.01.2015