Шпак- патрiот

Алена Скиба
 

Шпак - патріот сидить  на горобині,
Хурделиця дорогу заміта,
Він  кинув Крим з дитинства  йому рідний,
І  вірить, що минуть лихі  літа,
Ганебна окупація  скінчиться,
І знову зацвіте гіркий мигдаль,
І знову буде небо мирно – чистим,
Блакитний і спокійний небокрай,
Маленька пташка,
Та не  зламна  духом,
Для нього   Україна, то  є  все,
Він Чорне море   по дорозі слухав,
І шепотіло  МОРЕ:
- Все мине!
І  гілка  мигдалю,
Не впала  духом,
Ось на весні,
Ізнову проросте,
Зміцніла  як країна  горда  гілка,
І  зацвіте  тоді як  все  мине!
Не варто  зневірятися, не  треба,
Попри  усі хурделиці та « Град»,
Весна  прийде  і  буде мирне  небо,
І принесуть  лелеки нам малят!
22.01.2015