Тукай

Томас Нигаматзянов
               

Р;хм;т си;а, якты кояш!
Р;хм;т си;а, б;ек Тукай!
Син булганга мин ;лд; яшь,
Пар ат булып к;;ел дулай.

Ул син бит, син кыю батыр!
Синн;н алам ;рн;к, бугай.
Акыл бел;н ;зе; Былтыр,
Матурлыгы; – син я;а ай.

К;рк;м эшк; кит; к;чем.
Рухым минем бигр;к т; бай –
Шигырьл;ре; булган ;чен
И;ат ми;а – ул бал да май.

Ноябрь, 2011 ел