9-те Травня, День Перемоги!!!

Сергей Дембицкий
                День Перемоги, свято всiх народiв!
                I кров пролита, назавжди з*єднала!
                Нема рiзницi, хто, з якого роду…
                Лиш єднiсть, в боротьбi допомагала!
                Здолали пекло, кровнi побратими!
                Життя, свободу, дiтям здобували!
                Ви назавжди, залишитесь святими!
                За те, що ворога країни подолали!
                День Перемоги! Вiн для всiх жаданий!
                Салют святковий! В Києвi, в Москвi!
                I стук сердець, єдиний, не здоланий!
                Слав*яни ми, брати,  i ми живi!!!