Eство, Душа, i тiло, й Дух

Катерина Жебровська
Єство, Душа, і тіло, й Дух…
Земля і Небо… Я між ними…
І ти – Учитель, Бог і Друг,
Десь – видимий, а десь – незримий…

Моє Єство – усе, що є,
Проявлене в Світах, у часі,
Усе, де Я моє живе,
Або – жило, бодай у згадці…

Моя Душа вбирає все,
Чим ти, Учитель, наділяєш –
Щось зрозуміле, щось таке,
Що тут і зараз ти лиш знаєш…

Я є. У тілі на Землі,
У Просторі думок і марень
Я доторкаюся Краси
І долучаюсь чистих прагнень…

Мій Дух, я знаю – ти і я
У нерозривному Єднанні,
Ростемо разом крізь Життя,
З народження і до Прощання…

22.01.2015