Помiж нами

Оксана Вершинина 2
Поміж нами вільний вітер,
Поміж нами стигне поле,
Запашні степові квіти
І здійсняє мрії доля.

Поміж нами знову травень,
Таємничі стежки в горах.
Ми, немов дорослі діти,
Задивляємось на зорі.

Наші душі поза часом,
Поміж простором і небом.
Поміж нами ніжне щастя,
Поміж нами так квітнево!