Я хочу тебе почути

Сергей Токарев
Простягни мені руки,
Обійми мене
Я хочу почути
Всю ... тебя ....
І свої долоні ....
Я, до тебе притисну,
Ніжно і несамовито
Плечі обійму ....
Затамувавши подих,
Буду цілувати.
Запах твоїх локонів,
З жадібністю ковтати.
Притискайся міцніше,
Міцніше обіймай ....
Я тебе почую,
Мій бажаний рай.
Я тебе почую ...
І вже лечу ...
У прірву світобудови,
Я вже ковзаю ....
Притискайся міцніше,
Ми вдвох летимо ....
І в очах один одного,
Безодню розчинний ....
Тільки ця безодня,
Тягне у висоту ...
Крила ...
Наші крила,
Б'ються в порожнечу ...
Так, тепер я чую,
Лебединий клік.
Так, тепер я чую,
Первозданний крик.
Так, тепер я знаю ...
Що таке рай.
тільки,
Мене міцніше,
міцніше,
Обнімай ...