Укростих

Валерий Корныхин
Подлый лгун, везде врущий.
Олигарх загребущий.
Разрушитель-вандал
Отечество про(ср.л)дал!
Шестёрка иностранцев:
Европейцев, американцев.
Националист-самостийца
Каратель-убийца!... Кровопийца-микроб,
Оголтелый он русофоб!

Пiдлий брехун, що скрiзь бреше.
Олiгарх, що собi загребiше.
Руйнiвник i вандал,
Ось Вiтчизну про(ср.в)дав!
Шестiрка iноземцiв:
Европейцiв, американцiв.
Нацiоналiст-самостiйця
Каратiлець i вбивця!... Кровопивець-мiкроб,
Оскаженiлий вiн росiфоб!


        24.11.14