Квiтка маргаритка

Виталий Кирпатовский
Квітка маргаритка
Вогником горить,
І душа – лебідка
У садку пахтить.

А пустунка хмарка
Розпустила косу.
Дарує білявка
Їй краплинку босу.

Сонечко сміється,
Веселкою грає.
А барвінок в’ється,
Парубком впадає.

На стежинки сіє
Вітер водограй.
І серденько мліє,
Наче то є Рай