ЯВолноваха Я - Волноваха

Миша Стан
#ЯВолноваха (Я - Волноваха)

Вся Україна в печалі,
А Європа знову мовчить...
"Що з нами буде далі!?" -
Внутрішній голос кричить...

Доки ми будемо терпіти -
Терористи вбивають нас!
Гинуть люди, гинуть діти,
За що?! За Донбас? 

За ЛНР і ДНР
Людей сотні повмирали,
Може зрозумієте тепер -
Новоросію самі Ви обрали...

Навіщо стріляти "Градами"?
Та і по кому!? По своїх!
І хоч за це не будете за гратами,
Та це перед людьми і Богом гріх!

Нічого святого у Вас немає,
Нема і Божого страха,
Брат брата вбиває -
#ЯВолноваха ...

Зупиніться поки не пізно,
Поки ще є, заради кого...
Подивіться, я прошу Вас слізно,
Бо потім не залишиться нікого!!!

Та усім, усім байдуже,
Що Україна наша гине.
Комусь це вигідно, і дуже,
Вбивати населення невинне...

... Жовтий автобус, сині занавіски - 
Від нього лиш одна руїна...
Це не по ТСН погані звістки -
Це розстріляна наша Україна...

Автор: Міша Стан, с. Угля, 18 січня 2015 р.