Украиночка

Людмила Сказочница
                Україночка
                (стихи на украинском языке)
_______________________________________________________

                Різнобарвні квіти
                Назбирали діти. 
                З них сплели віночки –
                Заблищали очки.
                Скрізь музики грають,
                Дітлахи співають.
                Тупнуть чобіточком, 
                Та й летять в таночку.
                Я ж весь час працюю –
                Я портрет малюю:
                Кольорові стрічки
                Та рожеві щічки, 
                Намистинки-вишні,
                Вишиванку пишну…
 
                Дівчинка-картинка –
                Славна українка!