Геть цю вiйну

Дмитрий Шарко
Ось Порошенко виступає
Про тероризм брехню несе
А сам народ свій вiн вбиває
Вiн на Донбас війною йде

«Вб'ємо за мир, за рідну неньку
За наше сало по над усе! »
Оруть жлоби з требуни Рейха
І жрут кровавое бізе

Холопов женуть в м'ясорубку
На службу самі не йдуть
Помри за бабкi олігархів
Що с Украiни соки п'ють

У них, за все Путін ***ло
Вони же білі і пухнасті
А той хто дохне на війні
За їх доходи лох нещасний

Нехай себе мобілізують
і самі їдуть воювати
Я не хочу таких же хлопців
Як я в Донбасі та вбивати

Кiнчай  війну
Не вір нікому
Кидай АТО
И йди додому

http://rutube.ru/video/person/84556/