***

Оксана Гриценко
Ні санкції,ні кров,ні мира осуд,
Страждання їм знедолених людей
Його не зупиняють,марить досі,
І що йому до горя і смертей!

Ніхто не в змозі, та Ти можеш,Боже!
Ти тільки в змозі Матір захистить!
Твоя вся влада,сила,що спроможе
Все зупинити у єдину мить!

Тебе благаю,Господи,Ти-Правда!
Надія лиш на Тебе,Ти є Бог!
В твоїх долонях все наразі ,буде завтра!
Веди нас до життєвих перемог!