Говинда харе!

Александр Алексеев 3
Говинда ХАре! Купала ХарЕ!
Ты пробуди нас на алой зарЕ!

Говинда ХарЕ! Купала ХарЕ!
Ты проводи нас в свой Храм на горЕ!

Говинда ХарЕ! Купала ХарЕ!
Ты пробуди нас на алой зарЕ!