Советы от Светы

Светлая Две Тысячи 10
Як сэканоміць сродкі
Калі ў сподачку
Няма ні дна ,
Ні покрыўкі?
Не ліць туды хлусні,
Лапшы не класці...
Хіба , у плыткім
Посудзе мо могуць
Затрымацца
Нашы грошыкі...
Мільёны хай...
Але занадта танныя
Для годнага жыцця...
Таму далоў брахлівых
Усіх цароў...
Мяняю я хлусню
На кроў,
Лапшу на Плошчу...
Ахвярай не хачу я
Быць больш!