Хай краще пiзно нiж нiколи

Валентина Коц
Хай краще пізно ніж ніколи
Приходимо в обійми ми Христа,
І прагнемо щоденно Його Слова,
Щоб зазирнула в серце чистота.

Минуле вже, як пам’ятка життєва
Позаду залишилось назавжди.
Хай смуток буде тихий та миттєвий,
А радість на потішення завжди!