Посiвалочка

Раиса Андрейчук
Йду від хати я до хати -
Вмію жито насівати.
Щоб хазяїн був хорошим,
Щоб велися в домі гроші!
Щоб господарка все вміла...
Насіваю всім вам сили!
І здоров*я, і кохання,
Нескінченого бажання!
У хліві були щоб свині,
Ще й корівку вам від нині!
Насіваю сонця й миру,
Вин, горілки, але в міру!
Хай біда обходить боком,
З новим щастям! З Новим роком!