у п, яному небi...

Виктор Сурженко
…я п’ю мрії з неба
навзаєм любові,
а п’янію од сонця –
цілющої сили вогню,
що збуджує сили в мені…
метеликом в простір
хотів би злетіти, 
щоб там
без страху,
без гніву на світ
загинути вільним
у полум’ї мрій…