Вiд землi i до неба

Ирина Лунева
Від землі і до неба,
Від глибин й до зірок.
Я тебе не залишу
Серед темних думок.

Ти віддай мені серце,
Та свій розум віддай.
Я тебе не залишу,
Лише день почекай.

Повернусь я надвечір
Та напій принесу.
Він тобі допоможе,
Ти відійдеш до сну.

Серед мороку й страху
Ляже довгий твій шлях,
Але ти не здавайся,
Кожен з вчинків – це цвях.

Ти пройдеш перешкоди,
Вірю я, що пройдеш,
Коли цвях той останній
В темне серце заб’єш.

Але ти і не думай,
Що закінчився шлях.
Ти у небо поглянь –
Там чекатиме птах.

Він тебе забере
Аж до самих зірок,
І додому поверне
До добрих казок.

Ти отримаєш все,
Що колись так бажав,
Але тільки мене
Ти ніколи не мав.

04.ІІ.2014