Розтанув снiг

Тамара Романова
Розтанув сніг, весна не за горою,
Струмки так рясно задзвенять.
Душа відкрита, віднайде дорогу,
В той край, де птахи цвірінчать.
Розтанув сніг і в серці крига.
Весна дарує знов своє тепло.
Маленький янгол наче дзига
Кохання стрілу випустить уміло,
Щоб знову твоє серце ожило.