Львiв - це мiсто таке...

Татьяна Маловичко
Львів - це місто таке стародавнє,
Він чудовій казковий зі львами.
Дивлюся на нього і згадую давнє,
Милуюся костьолами...церквами.

А вулиці його такі вузенькі,
Мені розповідав ще батько мій.
Немає в Украіні - моєі Ненькі
За Львів найкращого,один такий.

Це місто,то чарівна дивна казка
Там неймовірне на кожним кроці.
Святого неба мені була підказка,
Його історію вивчати в тому році

Я почала. Тоді палаци будували,
Що й досі ми милуємось на них.
Та щоб майстрів не забували...
Рік карбували на каменях святих.