***

Татьяна Шугар -Благодарна
Ідуть зірки по небу манівцем,

Бредуть та спотикаються об хмари.

А на землі так тепло під дощем

І стиглі сливи котяться садками.

Виходять з лісу ситі жолуді

У капелюшках, кланяються дубу.

Так затишно і гарно на землі

І ніч, як мед мене цілує в губи.