Пророческое, 2004год

Валентина Домчина
Жовторото-гаряче братство
Давно переплюнуло "біле"
Розмахом віри у царство,
Де свято душі і тіла.

Приєднуйтесь,не вагайтесь,
З глуздом боріться запекло.
З вогнем ще активніше грайтесь,
Щоб швидше настало пекло!

Написано во время разгара оранжевых событий 2004года.