I нiкого нам прощати...

Леся Романчук
Якоїсь сумної неділі,
Якогось порожнього будня
Тверезимось по весіллі
Хоч винні, та не підсудні.

Позимніло в нашій хаті
І повідцвітали квіти.
І нікого нам прощати.
І нікому нам простити.
7.10.14.