Так холодно...

Мария Зубрий
Так холодно, так боляче, так гірко…
Сльозами зрада серце обпекла.
Там, високо у небі згасла зірка,
Яка для мене світочем була.

Єдиним словом можна розіп‘яти,
А можна враз підняти до небес…
Стою…Мовчу…Не знаю, що сказати…
Немає щастя, треба жити без…