Покращення

Катя Абросимова
Заходитись від жалю та втрати,
Зачиняючи для братів ржаві грати.
За стіни військового шпиталю
Відправляють тих, хто вмирати права не має.
Для когось то попіл на полі
Залишився в результаті безглуздого бою,
А для когось - то земля,
І ти гинеш на ній, бо твоя.
Слава Україні кажуть у нас в країні.
Героям Слава у відповідь, а що буде далі?
На скотарні керують не вміло?
Так це завжди було зрозуміло.
Кроками до народу,
словами що не мають жодного броду
багато хто вміє підписуватися публічно.
Корупція має людське обличчя.
А що там в думках, скалічених мішках з грошима?
Тут колись була ваша Батьківщина.
Продаючи право володіти землею,
Нехтуючи правдою, або не помічаючи правду,
Не згодні змінюватись, або не хочуть змінювати,
Споживацьке ставлення до всього, споживач не створює нічого.
В роки нашого Середньовіччя
затьмарені голови не вірять у працездатне величчя.
Але ж є інші, хто годні життя віддати,
Аби та земля мала для кого народжувати та за кого вбивати.
Творчій дух не володіє кайданами.
Відродження колись прийде з нами.
А поки не відмивається бруд,
Може будемо щось робити, український люд?