Трымай яго!

Инна Дорошкевич
"Трымаючы ў сваіх руках паветра (?!)
Трымай яго!
І – колькі хопіць моцы!..
Бо,  час яго – бясконцы –
Нібы то – Сонца!
Без якога няма жыцця на гэтым Свеце!"

...шаптаў на вуха Вецер.