Не спиться мен н вдень, н вноч...

Вадим Лынов
Не спиться мені ні вдень, ні вночі,
Ні відтепер мені тепер спокою,
До тебе я завжди дуже сильно я хочу,
Я так хочу зустрітися з тобою.

Але ти лише в моїх думках і мріях,
Але тобі інший по серцю милий,
 Але видно один я пройду цей довгий шлях,
Але я тебе люблю, так сильно, що є сили.

Змішалися лід і полум'я, вино і кров,
Для моєї любові не вистачить запасу фраз,
 Я так боюся тебе не побачити більше знов,
Почуй мене прямо тут і прямо зараз.

Почуй ти мої страждання, і забери до себе,
Обійми мене міцніше і не відпускай,
Я так хочу з тобою злетіти в небо,
Без мене, я прошу, нікуди не відлітай.

Любов приходить і йде, а моя все ще дихає,
За що мені така любов нерозділена,
Вона про мої почуття, бути може, не знає,
Від цього стає кров холодніше у венах.

Холодно, голодно мені в цьому світі стало,
Розриває мою душу на шматки дощ і сніг,
Без тебе мені цілого світу мало,
Без тебе прожити я б довго не зміг.