За Укра ну

Алена Скиба
               


За  Україну –  рушник і  мова,
За Україну -   трава  шовкова,
Дівочий усміх,
Дитячі  очі,
Пахучі ниви,
Зоряні  ночі,
Гілля калини,
Росисті  макі,
В  гнізді лелеки,
Батько  і мати,
Гілочка кропу,
Дніпрові  хвилі,
І Кримській  острів 
На  небосхилі,
Усе у світі 
За Україну
Моря і всесвіт лиш
За єдину!
11.01.2015