Iсторiя одних вiдносин

Алексей Трибус
Сьогодні, як кожного дня,
Бракує нам побачення.

А вранці – прокидання: ах,
По різних вулицях й містах!

Повім, не невезіння врешт,
Коли я бачу "білий жест".

Мости прощально розвели,
Хіба набачимось у сні...

Нам варто, врешті-решт, знайти
Свої "розгублені ключі".

Складались принципи ігри,
В котрих задіяні не ми.

Усі змарновані часи,
Ті сльози, сміх – то була ти!

Послухай, що скажу тобі:
Ми раз в ніколи й назавжди,

У часоплинні цього дня,
Малюєм наші імена
В щоденниках своїх героїв.