В Бархате неба Хайку

Сергей Лузан
В Бархате неба Хайку

Красный, жёлтый огонь
В небе ночном самолёт
Близь аэропорта

In the Sky Velvet Haiku

Red, yellow flicker
There's a plane in the night sky
Close to the airport