Режим обмеженого функцiонування

Мышко Бескровный
Ти віддираєш з м”ясом маску від обличчя,
Немає твого „Я” у тебе...
Для когось клоун,а для себе –
Неначе сивий привид з потойбіччя.

Полюблять не тебе,а маску!..
Не ти отримаєш найкращі лаври,
Коли заграють по тобі литаври,
Ти не почуєш доброти і ласки.

Про тебе навіть і не зна ніхто!
Всі знають легшого для розуміння.
Всі маску ображають без сумління,
А самі ж бо по суті, абихто!