Нащедрую...

Раиса Андрейчук
Защедрую вам щедрівку,
Щоб добро ввійшло в домівку.
Долі, миру, благодаті,
Щоби всі були багаті!

Щоб усі були здорові -
Нащедрую в році Новім!
І достатку, і везіння,
Нескінченого терпіння!

Хай минає дім ваш горе,
Нащедрую вдачі море!
Купу грошей і достатку,
Щоб усе було в порядку.

Щоб усе було, як треба,
Без війни і грому неба!
Ранків світлих, без туманів,
Насолоди і кохання!

Серцю біль не відчувати.
Нащедрую вдачу мати!
Щоби щедрим був цей рік
І щасливим цілий вік!