Жита в хатi вам насiю

Раиса Андрейчук
Жита в хаті вам насію,
Щоби щастя  прибуло...
Хай Господь вас всіх зігріє,
Щоб вам радісно було!

Щоб усі були здорові,
Насіваю вам добра
І достатку в році Новім...
Курка яйця щоб несла!

Щоб в хліві кабанчик хрюкав,
На ціпочку пес гарчав,
Не була дружина злюка,
Щоб господар розум мав!

Щоби в домі було дружньо,
Гроші річкою пливли...
Будьте добрі, сильні, мужні,
Щоб в житті спокій знайшли!