Я Вас люблю!..

Мария Зубрий
Я Вас люблю!.. але я не кохаю!..
В своєму серці щиру приязнь маю!
Кохання - зовсім інше почуття!-
Яке перевертає нам життя!

Воно нас вчить радіти і ридати!
То падати... то в небесах літати!
Спускатись в пекло...і торкатись Раю!..
Я Вас люблю... Але я - не кохаю...