Уроки мужностi

Лариса Лорнет
Гортаючи методику дошкілля,
Не хочеш, та відчуєш божевілля:
Уроки мужності для немовлят в наочність –
Сусідова гуманітарна творчість…

Дифузія відкинула кордон,-
(Московії диктатор – патисон).
Не буду розгортать картинку,
Домислюйте, та не збудіть дитинку.