Похибки

Лариса Лорнет
От тобі й фора, окупанте,
На святки маєш горобця,
Від офіційного лиця
Злетіло слово – волос Данте
Знову випробує митця…
У морі друку миють руки
Фортовики, історія та муки
Розбещеної совісті -
Путі розсіяної мудрості.
А концентрат надії і
Натхнення, що тяжко
Потребує повсякдення
Спинить ворожий автомат?
Не дай Господь таких витрат.