Симетрiя

Лариса Лорнет
Твоїх агресій мародерство
Й досі нагадує братерство?

Тож вибравши існуюче пуття
чекаєш  симетричне відчуття?

Зашугана, зомбована,
попсою провокована,
надто розлога Рось,
невже помиримось?!
Чекай, ще трохи, мої танки
Твоїм домівкам справлять
                вишиванки.
Свобода відчуттям
понад усе! Затям.
Симетрія
Заснована
Життям…